Solceller i Skåne

Solceller – hur funkar vår process?

Vi kontaktar er först och bokar in ett personligt möte hemma hos er för att diskutera era solcellsmöjligheter. Under mötet, som vanligtvis tar cirka två timmar, går vi tillsammans runt på fastigheten för att ta en titt på takets vinklar och vilket väderstreck det vetter åt. Detta är viktigt eftersom det påverkar solinstrålningen och har en stor betydelse för att hitta den optimala lösningen.

Vi sätter oss sedan ner och ritar upp ert hus tillsammans för att undersöka antalet paneler, solinstrålning och andra viktiga faktorer för att hitta den bästa lösningen för er. Vi värdesätter era åsikter och uppmuntrar er att delta i diskussionen för att tillsammans nå en bästa möjliga lösning som passar era specifika behov.

När vi är klara med planeringen lämnar vi ett konkret prisförslag på plats och hjälper er att göra en besparingskalkyl utifrån detta förslag. Vi strävar alltid efter att ni ska känna er trygga med att välja oss och att ni ska känna er nöjda med investeringen ni gör. Om ni väljer att acceptera offerten kan ni luta er tillbaka och lita på att vi tar hand om resten. Vi garanterar att ni kommer kunna njuta av er egenproducerade el när allt är klart!

Varför välja oss

Sydsverige Elektriker gruppen

Solceller med batteri

Vi erbjuder installation av batteri tillsammans med solcellerna. Våra leveranstider är ca 8 veckor.

Garanti på installationer

Vi erbjuder garanti på alla våra installationer upp till 25 år, som säkerställer kvalitén.

i

Skriftligt dokument

Du får skriftliga dokument efter installation där det framgår vad som gjort under installationen av våra tjänster.

Tidigare arbeten

Solcellsinstallationer i Skåne

Nöjda kunder över hela skåne

Omdömen

Mycket snabba, proffsiga och till råga på allt mycket trevliga. Kändes verkligen mycket tryggt eftersom de visade och förklarade tålmodigt hela arbetsprocessen, och jag medger att jag är en envis och frågvis kund. Rekommenderar varmt!

Dorota Gorna

-

The guys from Syd Sverige Elektrikergruppen AB reacted on my request very fast. Just one hour after my request was published, they were already at my place, looking at the problem that I had. They gave me very good offer and fixed the problem the same day! Professionally done! I am fully satisfied!

Lev Gorstein

-

Otroligt snabb och effektiv hjälp. En vecka efter vår första kontakt var hela huset jordat och elcentralen utbytt och kontrollerad.Trevligt gäng som tålamodigt svarade på alla frågor och hittade lösningar på sånt som uppstod på vägen. Rekommenderar varmt

Sara Lindström

-